Rezervari
0749190570 (Vodafone)
0741031455 (Orange)

Bd Republicii Nr 9, Eforie Nord
PREMIATI DE AMFOSTACOLO.RO !
AMFOSTACOLO.RO ne recomanda pentru raportul calitate-pret pe litoral!
Ultimele noutati le punem pe Feis

Camera dubla

La vila Rocco oferim cazare in camere duble King.
Pentru lamurirea termenilor, iata definitia camerelor duble:
Cameră Twin : Cameră cu 2 paturi individuale, pentru 2 persoane. Camerele mai spaţioase permit cazarea şi pentru a treia sau a patra persoană, pe canapea, fotoliu extensibil sau pat pliant. Poate fi inchiriată şi în regim single.
Cameră Dublă : Cameră cu pat matrimonial, destinată folosirii de catre 2 persoane. Lăţimea patului matrimonial va fi de minimum 140 cm. Camerele mai spaţioase permit cazarea şi pentru a treia sau a patra persoană, pe canapea, fotoliu extensibil sau pat pliant. Poate fi inchiriată şi în regim single.
Cameră Dublă Queen : Cameră cu pat matrimonial, destinată folosirii de catre 2 persoane. Lăţimea patului matrimonial va fi de minimum 160 cm. Camerele mai spaţioase permit cazarea şi pentru a treia sau a patra persoană, pe canapea, fotoliu extensibil sau pat pliant. Poate fi inchiriată şi în regim single.
Cameră Dublă King:Cameră cu pat matrimonial, destinată folosirii de catre 2 persoane. Lăţimea patului matrimonial va fi de minimum 180 cm. Camerele mai spaţioase permit cazarea şi pentru a treia sau a patra persoană, pe canapea, fotoliu extensibil sau pat pliant. Poate fi inchiriată şi în regim single.

Comments are closed.