Suntem situati pe bulevardul principal, zona Peco-Grand (circa 100 de metri de intrarea dinspre Constanta -sensul giratoriu – Peco Petrom, la 300m de baza de tratament Grand, la 500m de centrul statiunii si  la o distanta de 600m de mare.

Cea mai apropiata plaja de noi, la 600m, este cea din capatul strazii Grivita, este recent reamenajata cu fonduri europene – foarte lata (50-60m).

Alte plaje in Eforie Nord exista la Steaua de Mare (cca 750m de noi), Acapulco (la cca750m) , Debarcader (la cca 900m) , la Belona-Vraja Marii (peste 2km) si intre Eforie Nord si Sud (3-4km).

La plajele mai indepartate se poate ajunge cu masina de la noi (sau cu trenuletul electric din statiune). Toate plajele din Eforie Nord au scari de coborat de pe faleza, cu exceptia Belona-Vraja Marii si intre statiuni.

Iata hartile cu localizarea VILA ROCCO Eforie Nord, Bd Republicii nr 9, tel 0749190470 (suntem la markerul semnalizat pe harta):

Ca si varianta de harta statica, in zona vilei noastre venind dinspre Constanta se afla dispeceratul de cazare, hotel Eden, si pensiunea Colonial:
harta vila Rocco