Locatie

Suntem situati pe bulevardul principal, zona Peco-Grand (circa 100 de metri de intrarea dinspre Constanta-sensul giratoriu).  Suntem la 300m de baza de tratament Grand, la 500m de centrul statiunii si  la 600m de mare.

Cea mai apropiata faleza de noi (recent reamenajata), este la 600m in capatul strazii Grivita, intre Acapulco si Steaua de Mare.

Plaja din dreptul nostru este potrivita ca latime (50-60m).

Plajele din Eforie Nord sunt la Steaua de Mare (cca 750m de noi), Acapulco (la cca750m) , Debarcader (la cca 900m) , la Belona-Vraja Marii (peste 2km) si intre Eforie Nord si Sud (3-4km).

La plajele mai indepartate se poate ajunge cu masina (sau cu trenuletul electric din statiune).

Toate plajele din Eforie Nord au scari de coborat de pe faleza, cu exceptia Belona-Vraja Marii si intre statiuni. Sunt atat scari de piatra (Acapulco, Debarcader, Steaua de Mare) cat si de lemn.

Plaja din dreptul nostru a fost amenjata cu fonduri europene in urma cu 10 ani si scoicile s-au maruntit in timp, dar nici nu a ajuns sa aiba nisipul la fel de fin ca cel de la plaja Belona decat doar pe anumite portiuni.

Adancimea apei este potrivita si lina pana la 30-40 de metri de mal, deci foarte cuprinzatoare.

Iata hartile cu localizarea VILA ROCCO Eforie Nord, Bd Republicii nr 9, tel 0749190470 (suntem la markerul semnalizat pe harta):

Ca si varianta de harta statica, in zona vilei noastre venind dinspre Constanta se afla dispeceratul de cazare, hotel Eden, si pensiunea Colonial:
harta vila Rocco

Ne gasiti si pe waze – puneti ca destinatie vila Rocco Eforie Nord.

Contact (telefon si whatsapp) 0749190570 – Oana Diaconescu.