Parc de aventura pe litoral – al doilea cel mai mare din tara

Din 2015 exista parc de aventura si in Constanta, la Neptun, al doilea ca marime din tara, dupa cel de la Brasov.

paradis land

Paradis Land îi aşteaptă pe toţi amatorii de distracţie şi adrenalină în Neptun, în pădurea Comorova, cu 14 trasee de dificultăţi diferite, unde se pot relaxa şi îşi pot testa capacităţile fizice alături de prieteni sau familie.

Pe o suprafaţă de 2 hectare, copiii cu vârste pornind de la 4 ani şi adulţii din toată ţara care vor veni la mare pot să se distreze parcurgând trasee la înălţimi cuprinse între 1 şi 12 metri, în care întâlnesc obstacole, poduri şi punţi mobile, leagăne, funii pe care trebuie să meargă dintr-un punct în altul, tiroliene şi numeroase alte provocări gândite pentru vizitatori ( jocuri de căţărare, tir cu arcul, airsoft, Petanq, etc)

Cei care vor să se distreze în parc pot alege unul din cele 14 trasee, de la cele albe – care sunt cele mai uşoare – până la traseul roşu sau negru ­- unde sunt provocaţi profesioniştii cu o condiţie fizică de fier, care vor să îşi testeze propriile limite. Astfel, pe traseul negru, vizitatorii trebuie să parcurgă 14 ateliere amplasate la înălţimi de până la 12 metri trecând pe leagăne cu grindă, liane, inele, scări, pod indian cu parâmă, tiroliană ascendentă şi alte astfel de probe. În parc, vizitatorii mai pot face căţărări pe un panou cu 12 trasee de dificultăţi diferite şi se pot da cu tiroliana pe cei 1,2 kilometri.

Mascota parcului este temutul Căpitan Barbarossa.

Timpul necesar pentru parcurgerea traseelor este de la 15 minute la 2 ore. Tarifele pentru 2 ore şi jumătate de distracţie în Paradis Land pornesc de la 35 de lei pentru copiii sub 14 ani, 40 de lei pentru tinerii între 14 şi 18 ani şi 50 de lei pentru adulţi.

Pe timpul verii, PARADIS Land este deschis zilnic, 7 zile din 7, de la ora 10.00 la 20.30.

Mai multe detalii pe siteul paradisland.ro.