Evenimentele culturale ale verii pe litoral

In fiecare zi de luni, cu începere de la ora 20.30, copiii se pot bucura de personajele îndrăgite Zurli la Teatrul de Vară Jupiter.

Pe 27 iulie, copiii sunt invitaţi la spectacolul „La mare, la soare”, iar pe 3 august, la „Am o căsuţă mică”. „Întâmplări din lumea poveştilor” va putea fi urmărit pe data de 10 august.

Pe 30 iulie va avea loc Laser Kids Show Mamaia, în Piaţeta Perla.

Incepând cu 31 iulie, piaţeta de la Cazinou Mamaia va găzdui Fashion Summer Festival 2015, eveniment ce se va încheia, pe 2 august, cu primul concurs Miss Litoral 2015.

Proconsul (25 iulie) şi Gheorghe Zamfir (1 august) vor concerta în staţiunea Mamaia.

Loredana Groza va concerta în Bellagio Club Mamaia vineri seară, pe 24 iulie.

Out of doors Fest – invitati: Vama, Omul cu Sobolani, Zdob si Zdub, Alternosfera pe 24-25 iulie, White Horse, Costineşti.

Liberty Paradepe plaja Venus-Saturn cel mai mare show al muzicii dance din România, provoacă spectatorii și DJ-ii la trecerea la un nou nivel al performanțelor în muzica electronică, pe 25 iulie 2015 – intrarea libera.

Ediția din acest an a festivalului Folk You! Florian Pittiș 2015 va avea loc în perioada 31 iulie – 1 august pe plaja din Vama Veche incepand cu ora 19.00. Fanii muzicii folk sunt aşteptaţi pentru două zile de muzică de calitate. Evenimentul a ajuns la ediţia cu numărul 11, iar intrarea la Folk You! este liberă.

Europa FM, Live Symphony, 02 august 20:00, plaja Saturn-Venus. Invitat special: Daniela Vlădescu Intrarea liberă.

Dar de departe evenimentul verii va fi Europa FM ‘Live Pe Plajă’ care va aduna şi anul acesta zeci de mii de romani pentru un show live susţinut de Voltaj, Smiley, Holograf, Loredana, Vama şi Vunk !

Pe 1 august, de la ora 19:30, plaja dintre Venus şi Saturn va aduna iubitorii de muzică bună pentru spectacolul care va include, pe lângă muzica live, impresionante efecte pirotehnice şi de lumini.

Intrarea la concertul Europa FM Live pe Plajă este liberă – https://www.facebook.com/livepeplaja