Rezervari
0749190570 (Vodafone)
0741031455 (Orange)

Bd Republicii Nr 9, Eforie Nord
PREMIATI DE AMFOSTACOLO.RO !
AMFOSTACOLO.RO ne recomanda pentru raportul calitate-pret pe litoral!
Ultimele noutati le punem pe Feis

Cea mai mare tiroliana din Romania s-a deschis la Constanta

Tiroliana este una dintre atracţiile din parcurile naturale sau parcurile de aventură amenajate care acum a ajuns si la mare.

Instalaţia de la Constanta este formată din două platforme situate la o distanţă de 340 metri şi o diferenţă de nivel de 29 metri.
Extreme Zip Line este cea mai lungă tiroliană din România şi faptul că ea se află pe malul mării, îi oferă un avantaj în plus la capitolul imagine.
Turiştii o găsesc în zona restaurantului Zorile din Constanţa (blocul rotund din zona plaja Modern – str. Mircea cel Batran).
Capatul celalalt al tirolienei este chiar pe plaja Modern din oraş. Initial, ea a fost gândita pentru a duce turistul la câţiva metri de mal, dar lucrările de reabilitare a plajei au împins malul cu aproximativ 70 metri în larg.
 tiroliana_constanta
Pentru a pleca într-o astfel de coborare ai nevoie doar de o sănătate corespunzătoare şi de puţin curaj.Marele avantaj al unei astfel de distracţii este că ea poate fi practicată pe orice tip de vreme. Instalaţia este închisă doar dacă vântul suflă mult prea tare sau sunt fulgere.
Turistul nu trebuie sa vina cu vreun echipament special, totul este oferit la fata locului, hamul special putand sustine greutati de pana la 110kg.
Preţul unei coborâri este de 25 lei, iar pentru copiii de 12 ani, 1,40m înălţime şi 45 kilograme tariful scade la 20 lei. Nu există coborari în tandem, ci doar o singură persoană este acceptată pe instalaţie.
Proprietarii spun că nu acceptă persoanele cardiace, gravidele, persoane în stare de ebrietate sau care suferă de boli ale coloanei vertebrale. În funcţie de greutatea persoanei care se urcă în ham, viteza de coborâre ajunge la 65 km/oră.
Tiroliana este deschisă în timpul săptămânii de la 10.30 la 16.30, iar în weekend programul este de la 9 la 19.00.

Comments are closed.