Rezervari
0749190570 (Vodafone)
0741031455 (Orange)

Bd Republicii Nr 9, Eforie Nord
PREMIATI DE AMFOSTACOLO.RO !
AMFOSTACOLO.RO ne recomanda pentru raportul calitate-pret pe litoral!
Ultimele noutati le punem pe Feis

Tratament Eforie Nord

Unde se poate face tratament in Eforie Nord

Tratament in Eforie Nord in orice perioada a anului se poate face la Spitalul Clinic de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie Eforie Nord (care cuprinde Sanatoriul Grand, Baza Steaua de Mare, Baile Reci).
Tratament care se poate efectua in cadrul Sanatoriului Grand : bai de sare, bai de namol, bai de plante, impachetari cu namol generale si partiale, aplicatii de parafina, bai galvanice, afuziuni alternante-dusuri, tampoane vaginale cu namol, electroterapie, ultrasonoterapie, magnetoterapie, elongatii vertebrale, fototerapie, aerosoloterapie, kinetoterapie. Se alimentează cu nămol de la Techirghiol şi apă sărată pentru băi terapeutice din acelaşi renumit ghiol.

Clinica Steaua de Mare din cadrul complexului Efosan a fost si ea redeschisa pe timpul verii; in plus, in aceeasi zona s-a construit cu fonduri europene un complex modern de tratament, Mirage:http://miragemedspahotel.ro/.

Revenind la baza de tratament GRAND Eforie Nord, aici vin lunar, atât pacienţi români, cât şi străini,  capacitatea fiind de 800 de pacienţi pe zi.

Aici, pacienţii asiguraţi din ţară beneficiază de o consultaţie iniţială, o consultaţie de control şi maximum patru proceduri gratuite pe zi în regim ambulatoriu, timp de doua saptamani (zece zile lucratoare), conform prescripţiei medicale.


Procedurile sunt acoperite de Casa de Asigurari de Sanatate, si ca acte este necesar sa aveti la dumneavoastra:
– Cartea de identitate si o copie dupa aceasta,
– dovada de plata a asigurarilor de sanatate,
– biletul de trimitere de la medicul de familie, specificata trimiterea catre ‘tratament Eforie Nord’,
– precum si o adeverinta de salariat sau un cupon de pensie recent.

Pentru cei care nu sunt asigurati prin Casa de Asigurari de Sanatate, e bine de stiut ca pretul procedurilor platite este destul de mic , 10-30RON/procedura; in plus, exista pachete de cate 4 proceduri la pret redus.

Sunt anumite luni cand plafonul CAS este mai mic si tinde sa se epuizeze repede la inceput de luna – de luat in calcul atunci cand va planificati venirea la tratament in Eforie Nord.

Clinica din Eforie Nord tratează pacienţi din toate părţile lumii. Unitatea este dotată cu o piscină semiolimpică, acoperită, ce are o lungime de 32 metri şi o lăţime de 14 metri, adâncimea ei variind între 1,65 – 1,85 metri. Funcţionarea spitalului este permanentă, pe tot timpul anului. Nămolul sapropelic ce provine din Lacul Techirghiol, cu o consistenţă păstoasă, bogat în coloizi minerali şi organici, are calităţi ce îl situează pe primele locuri în Europa din punctul de vedere al eficacităţii terapeutice, acţionând atât prin factorii săi fizici, cât şi prin componentele sale chimice.

Dotare

Spitalul este dotat cu aparatură medicală performantă, cu laborator de explorări funcţionale, biochimie, radiodiagnostic, serviciu de urgenţă permanent, tratamentele făcându-se sub supravegherea medicilor primari şi a celor specialişti. La unitatea sanitară se utilizează kinetoterapia recuperatorie, activă sau pasivă, în apă sau în spaţii special amenajate, electroterapia de joasă, medie sau înaltă frecvenţă, băile galvanice, fototerapia, laserterapia, ultrasonoterapia, magnetoterapia, masoterapia uscată sau sub jet de apă, duşul subacval, duşul scoţian, masajul cu nămol, sauna, inhaloterapia, băile cu plante medicinale şi cu uleiuri eterice, băile şi împachetările cu nămol şi parafină.

Pentru cei care doresc sa faca tratament in regim ambulatoriu la baza de tratament ‘Grand’, oferim cazare la Vila Rocco, situata la numai 300m de centrul de tratament.

Va putem insoti in prima zi la baza de tratament pentru familiarizarea cu locurile exacte unde veti efectua procedurile.

Recomandam venirea in extrasezon (mai-iunie sau septembrie -octombrie ar fi ideale), pentru a evita aglomeratia (procedurile se pot face mai repede daca nu e aglomeratie si nu trebuie asteptat la coada la fiecare procedura).

Pentru mai multe detalii referitoare la conditiile de cazare si serviciile oferite de noi : Cazare litoral vila Rocco Eforie Nord;  preturi cazare in sezon: Preturi cazare vila Rocco.

 

Comments are closed.