Rezervari
0749190570 (Vodafone)
0741031455 (Orange)

Bd Republicii Nr 9, Eforie Nord
PREMIATI DE AMFOSTACOLO.RO !
AMFOSTACOLO.RO ne recomanda pentru raportul calitate-pret pe litoral!
Ultimele noutati le punem pe Feis

Cautare cazare pe internet

Cum sa cautam cazarea pe internet

Cum nu sunt doar ‘ofertant’ de cazare ci si ‘cautator’ de cazare in diferite zone ale tarii, si merg pe ideea de ‘cazare la vila’ sau ‘hoteluri nou construite’ m-am gandit sa impartasesc cateva din ‘tips&tricks’ care le-am gasit de-a lungul timpului.

1.Folosesc si bing si yahoo pentru o cautare de ‘vila locatie’ sau ‘hotel nou locatie’, dupa care ma focusez pe google.

2. Caut review-uri in primul rand. Pe internet e destul de complicat, dar se vad de la o posta comentariile care sunt reclame mascate. Inca astept acel tripadvisor romanesc, dar care sa fie integrat cu facebook, hi5, etc astfel incat fiecare sa-si asume responsabilitatea pentru comentariile care le posteaza.

Pana atunci, ne multumim cu amfostacolo.ro si viaromania.eu.

3. Tot din capitolul ‘review’-uri incerc sa dau de bloggeri care au mai fost in zona respectiva si au postat impresii. Si aici trebuie folosit nasul pentru a le elimina pe cele care sunt reclama mascata (mai ales ca stiu cum merge industria, doar si pe noi ne contacteaza destui bloggeri sa ne propuna aranjamente).

Google e de mare ajutor pentru ca imediat sub bara de cautare are Web Options si acolo apasand pe semnul + apar niste optiuni suplimentare. Una din ele este chiar ‘Blogs’ deci putem restrange cautarile doar la bloguri.

4.Incerc sa dau si de videouri, fie pe youtube fie cu cautare specifica in google ‘video cazare locatie’ – imagini pun toti, dar video n-are curaj chiar toata lumea.

5.Daca vreau sa mai pierd 5 minute pentru vreo oferta, dau cautare de ‘oferta cazare locatie’ si tot din optiunile Google aleg doar ce s-a publicat in ultima saptamana.

Cam asta e stilul meu de cautare, orice comentariu pe aceasta tema e binevenit.

P.S.’locatie’ trebuie inlocuit cu numele localitatii unde se cauta cazarea, de ex. Eforie Nord.

Comments are closed.