Rezervari
0749190570 (Vodafone)
0741031455 (Orange)

Bd Republicii Nr 9, Eforie Nord
PREMIATI DE AMFOSTACOLO.RO !
AMFOSTACOLO.RO ne recomanda pentru raportul calitate-pret pe litoral!
Ultimele noutati le punem pe Feis

Jocurile Marii Negre

Intre 20 si 27 iunie 2010, Constanta va organiza o competitie de anvergura nemaiintalnita in acest oras.

“Jocurile Marii Negre” va aduna la start aproximativ trei mii de sportivi din 12 tari. Pentru o cat mai buna desfasurare a evenimentului, competitia, aflata la doar a doua editie, este pusa la punct de un Comitet de Organizare. Este vorba de programul competitional, premii si strategii pentru desfasurarea evenimentului in cele mai bune conditii. Totodata, membrii Comitetului de Organizare, al carui presedinte este Claudia Georgescu, impreuna cu partenerii constanteni au facut o vizita la bazele sportive ce vor gazdui intrecerile.

Competitia aduna la start sportivi din Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Rep. Moldova, Romania, Rusia, Serbia, Ucraina si Turcia. Acestia se vor intrece la discipline precum natatie, atletism, gimnastica, volei sau baschet. Cum Sala Polivalenta de 10 mii de locuri ce urma sa gazduiasca intrecerile a ramas la stadiul de proiect, organizatorii constanteni vor pune la dispozitie baze sportive de pe intreg teritoriul judetului. Comitetul de organizare a vizitat salile din Medgidia, Techirghiol, Mangalia, dar si stadionul “Farul”, Sala Sporturilor din Constanta sau bazinul de inot de la Palatul Copiilor. Aici se vor disputa competitiile din calendar, iar facilitatile puse la dispozitie de aceste baze au fost cercetate in amanunt de membrii comitetului de organizare.

Update 21 ian 2010:
Comitetul de Organizare a evenimentului sportiv a decis sa scoata din organigrama competitiei halterele si natatia. Ultimul pas spre organizarea acestei competiţii este o licitatie in urma careia o societate comerciala va primi dreptul de a organiza in totalitate intrecerea.

Update 15 apr 2010:
Jocurile Marii Negre nu se mai desfasoara la Constanta!
Cu trei luni înainte de data la care ar fi trebuit să aibă loc Jocurile Mării Negre, directorul coordonator al Direcţiei pentru Sport a Judeţului Constanţa, Elena Frâncu, anunţă oficial că acestea nu se vor mai ţine la Constanţa, pentru că nu a fost aprobată finanţarea de 60 de milioane de euro necesară realizării proiectului Sălii Polivalente, unde ar fi trebuit să se desfăşoare jocurile.
Declaraţia survine la trei luni după ce acelaşi director susţinea că nu are niciun dubiu că jocurile Mării Negre nu se vor desfăşura anul acesta la Constanţa.
„Pe 21 iunie, trebuia să aibă loc Jocurile Mării Negre. La această oră, ştim că nu a fost aprobată partea financiară pentru derularea proiectului”, anunţa ieri Elena Frâncu. Cu alte cuvinte, aşa cum se vehicula la sfârşitul anului trecut, competiţia se va desfăşura în altă ţară.

Interesati de cazare litoral?

Comments are closed.