Rezervari
0749190570 (Vodafone)
0741031455 (Orange)

Bd Republicii Nr 9, Eforie Nord
PREMIATI DE AMFOSTACOLO.RO !
AMFOSTACOLO.RO ne recomanda pentru raportul calitate-pret pe litoral!
Ultimele noutati le punem pe Feis

O saptamana la mare 2010

Preturile 2010 pentru hotelurile inscrise in programul ‘O saptamana la mare” (7 zile/6 nopţi cazare) in perioada 1-30 septembrie:
– la hotel 2* (fără mic dejun) 189 lei /persoană/sejur
– la hotel 3* (fără mic dejun) 219 lei /persoană/sejur.
Facand calculul, rezulta o camera dubla intre 55RON si 63RON – adica unde se situeaza si pretul de la vila Rocco, de 60RON/noapte.
In plus, daca unele hoteluri pot solicita plata separată a serviciilor suplimentare(tv, frigider/minibar, aer condiţionat etc.), la noi totul e inclus in pret.
Daca la hoteluri sejurul minim este de 6 nopţi, la noi puteti sa veniti si pentru o perioada mai scurta.
Oferta noastra de 60RON/camera dubla/noapte devine foarte avantajoasa pentru familiile cu copii mici, care pot beneficia de un loc de joaca amenajat in interior cum nu se gaseste la nici un hotel din programul “O saptamana la mare”.
Luna septembrie este extrem de favorabila unei cure cu aerosoli marini pentru cresterea imunitatii copiilor mici.
Marea, prin aerosoli, asigura o tonifiere a cailor respiratorii superioare si la copii, si la adulti.
Nici un aparat de aerosoli, oricit de perfectionat ar fi, nu reuseste sa produca aerosoli atit de binefacatori, precum marea. Cura cu aerosoli la mare este cu atit mai binevenita cu cit tot anul caile aeriene superioare sint bombardate de poluare.
Expunerea la aerosoli trebuie inceputa la 6-7 dimineata prin plimbari cit mai aproape de apa marii, copiii trebuie sa se joace la limita dintre nisip si valuri. Tot de la 6-7 dimineata la 10,30 trebuie sa se faca plaja, crescind timpul progresiv de la o jumatate de ora. Razele ultraviolete sint stimulative pentru organism, dar si pentru microorganismele din nas.
Sunt foarte utile plimbarile de 2 ore pe faleza si mai ales pe dig, acolo unde este patria aerosolilor. Practic este minunat daca puteti face plimbari dimineata si dupa-amiaza sau seara pe malul marii pentru aerosoli.
Trebuie stiut ca in primele 2-3 zile, copiii pot avea mici crize de adaptare, nas infundat, mici dureri de urechi, dar ele vor fi tratate ca acasa si trec.
Pentru copii, dar si pentru adulti cura heliomarina ideala este de 18 zile, dar nu trebuie sa dureze mai putin de 10 zile. Este indicat sa urmeze apoi un mic concediu la munte, unde organismul se calmeaza si se fundamenteaza efectele favorabile obtinute la mare.
http://www.vilarocco.ro/preturi-cazare-eforie-nord

Comments are closed.