Rezervari
0749190570 (Vodafone)
0741031455 (Orange)

Bd Republicii Nr 9, Eforie Nord
PREMIATI DE AMFOSTACOLO.RO !
AMFOSTACOLO.RO ne recomanda pentru raportul calitate-pret pe litoral!
Ultimele noutati le punem pe Feis

Litoralul pentru toti 2011 – o saptamana la mare

In 2011 s-a decis unificarea programelor “O saptamana la mare” şi “Litoralul pentru toti”, existente în anii anteriori, sub denumirea “Mini preturi de vacanta – Litoralul pentru toti”.
Astfel, hotelurile care s-au inscris in acest program au coborat preturile de cazare din septembrie 2011 pana la nivelul celor practicate de structurile de cazare mai mici cum sunt vilele, apartamentele. etc.
Astfel, pentru sase nopti de cazare, pretul va fi de 209 lei la hotelurile de doua stele si de 249 de lei la hotelurile de trei stele (fara mic dejun inclus).
Prin comparatie, pretul la vila Rocco (camere de inchiriat 3 stele) pentru 6 nopti in perioada 1-7 septembrie este 225RON/persoana (cazare camera dubla) si 190RON/persoana (cazare camera tripla) – copiii pana in 12 ani sunt cazati gratuit.
Deasemenea, pretul la noi pentru 6 nopti in perioada 8 septembrie – 30 septembrie este 180RON/persoana (cazare camera dubla) si 160RON/persoana (cazare camera tripla) – (copiii pana in 12 ani sunt cazati gratuit).
Durata unui sejur la noi este la alegere, puteti veni oricate zile doriti – preturile prezentate sunt pentru comparatie la sejururile de 6 zile.
Preturile noastre complete sunt la Preturi cazare Vila Rocco Eforie Nord
Se anunta un an cu vreme foarte buna, conform previziunilor meteorologice se va face plaja pana in octombrie.
De aceea, bunicii si parintii sunt invitati cu copiii mici la mare pentru o cura de aerosoli – iar vila Rocco este locatia ideala pentru cei mici care nu se vor plictisi nici un minut la locul de joaca amenajat pentru ei in interiorul vilei!

Comments are closed.