Rezervari
0749190570 (Vodafone)
0741031455 (Orange)

Bd Republicii Nr 9, Eforie Nord
PREMIATI DE AMFOSTACOLO.RO !
AMFOSTACOLO.RO ne recomanda pentru raportul calitate-pret pe litoral!
Ultimele noutati le punem pe Feis

Aeromania 13-14 iulie pe litoral

Sambata si duminică, 13 – 14 iulie, iubitorii de aviatie, muzica, recorduri şi performanta sunt invitaţi de Primaria Mangalia şi Aeroportul Tuzla la cea mai interesanta ediţie a Aeromania de pana acum.
Acrobatiile se vor desfaşura deasupra plajei din Mangalia între orele 10.00 – 12.00, iar începand cu orele 16.00, spectacolul de aviaţie, completat cu multă muzică, un „hangar talk” şi „hangar party” se mută la aeroport.
Din zona plajei Laguna, de lângă portul turistic, airshow-ul va putea fi urmărit din orice punct pe aproximativ un kilometru de-a lungul ţărmului. Se vor succeda acrobaţiile Iakarilor, demonstraţiile celebrilor Jurgis Kairys (multiplu campion mondial de acrobaţie şi inventator al unor manevre aviatice) şi momentul de acrobaţie al Iakarilor cu Jurgis Kairys – numit „Air Bandits”, Ali Ozturk (cu biplanul său, Pitts), Francesco Fornabaio – campionul Italiei la acrobaţie, Luca Bertossio – campionul mondial la planorism, zboruri în formaţie cu avioanele şi elicopterele Regional Air Services.

Concerte cu nume celebre

La Tuzla, Mihai Mărgineanu – elev al şcolii de pilotaj Regional Air Services – va încerca să îşi convingă instructorii şi publicul că are succes şi cu muzica, şi cu aviaţia. Îl vor acompania, cu prietenie, muzicieni celebri: Zdob şi Zdub, Platonic, Taxi, Paraziţii şi alţii, pe o scenă aşezată în faţa hangarului. Pe ritmurile trupelor preferate publicul va putea urmări lansări de paraşutişti, începând cu ora 16.30, va putea face zboruri de agrement şi salturi cu paraşuta (între orele 17.00 şi 18.00) şi va urmări spectacolul de acrobaţie. O trecere cu AN2-ul, cu apă, care pregăteşte momentul „Air Bandits” şi, desigur, punctul culminant al oricărui airshow organizat la Tuzla, zborul acrobatic la apus cu Yak-urile 52 (de la 19.30) cu efecte pirotehnice în aer (pe aripile avioanelor) şi la sol!

La eveniment va participa Asociaţia Motocicliştilor din România, cei care iubesc motoarele, viteza şi îndrăzneala, John Balon, pentru că nu putea lipsi un balon cu aer cald, şi Asociaţia Litoral – pentru că evenimentul este dedicat şi turiştilor şi pentru că şi asociaţia are planuri mari pentru a face litoralul românesc mai atrăgător. Intrarea publicului este, şi de data această, liberă şi încurajată de autobuzele RATC, care vor aduce în fiecare zi doritorii din Constanţa, gratuit, până la aeroport.

Pentru publicul de toate vârstele, echipa de la Regional Air Services a pregătit diverse atracţii: standuri de aviaţie, motociclete, ciocolată, îngheţată, degustări de vinuri şi spaţiu de joacă pentru copii.

Informatii detaliate despre eveniment gasiti pe regional-air.ro.

Comments are closed.