Rezervari
0749190570 (Vodafone)
0741031455 (Orange)

Bd Republicii Nr 9, Eforie Nord
PREMIATI DE AMFOSTACOLO.RO !
AMFOSTACOLO.RO ne recomanda pentru raportul calitate-pret pe litoral!
Ultimele noutati le punem pe Feis

7d cinema pe litoral

Dacă v-aţi săturat de plajă, de terase, magazine sau baruri, puteţi merge în staţiunea Mamaia, zona Cazino, să vedeţi filme la dimensiunea 7D.

Filmuleţele combină tehnologia 3D cu senzaţii tactile sau olfactive. Asta înseamnă că veţi simţi pe pielea voastră stropii de apă, când cineva din film strănută, vântul care suflă cu putere sau animale şi obiecte care intră în tine. „În timpul filmului, scaunele se mişcă pe mai multe planuri. Avem mai multe efecte. Unul este cu un şoarece, şi ai impresia că-ţi mişună pe la picioare, pentru că în scaun este încorporat un mic dispozitiv care te atinge atunci când apar animalele pe ecran. Mai avem efectul strănutului, când cineva strănută în film, dar tu eşti stropit pe bune, graţie dispozitivului din sală sau efectul liliecilor, când simţi că mamiferul zboară foarte aproape de tine”, ne explică Marian Aurelian Ciuc, cel care dă bilete la film.

Un efect care-i bagă în sperieţi pe turişti este acela în care cineva încearcă să te prindă, iar dispozitivul din scaunul pe care stai chiar te atinge, amplificând spaima.

Ochelarii pe care-i primeşti înain-te de vizionare îţi dau senzaţia că faci parte din acţiunea filmului.

Distracţie în sală, amuzament afară

Sala de cinema are 12 locuri, un sistem de boxe 5.1, două boxe încorporate în scaun, plus alte mici dispozitive care amplifică trăirile.

Efectele sunt senzaţionale, spun turiştii care ies din sala de cinema, iar încasările pe măsură, recunosc angajaţii. „Suntem prima dată în staţiunea Mamaia, dar pe litoral suntem de doi ani. Avem clienţi mereu”, ne spune Marian Aurelian Ciuc.

După ce au vizionat „Caruselul din munţi”, Ana şi Adi din Focşani au ieşit încântaţi şi îngroziţi în acelaşi timp. „Zici că e ca-n realitate”, afirmă Ana, în timp ce Adi ne spune că se aştepta la altceva.

Dacă persoana care te însoţeşte la plimbare în staţiune se află în sală, nu te vei plictisi aşteptând, pentru că ai posibilitatea să râzi copios de prietenul tău. În exteriorul mini-cinemaului este poziţionat un ecran, unde îl poţi vedea pe camarad cum are faţa îngrozită, cum se fereşte, se sperie, ţipă cu putere sau îşi ridică picioarele. Râsetele spectatorilor sunt pe măsura trăirilor celor din sală.

Opt filme pentru turişti

Mini-cinema-ul amenajat în staţiune este locul ideal pentru o experienţă de neuitat. Dacă vrei să mergi la cinema şi să simţi că eşti în mijlocul acţiunii, atunci trebuie să alegi unul din filmele de mai jos: „Cursa groazei”, „Gândacii uriaşi”, „Mina bântuită”, „Castelul blestemat”, „Caruselul din munţi”, „Roboţii soldaţi”, „Casa bântuită”, „Aventura din pădure”.
Cei care intră primii în sală aleg, de regulă, filmul, care durează 4-5 minute, cele de scurt metraj, respectiv 12-15 minute, cele de lung metraj. Puteţi viziona filmele de mai sus zilnic, între ore 14,00 – 01,00.

Articol preluat de pe http://www.cugetliber.ro/1245704400/articol/42767/7d-cinema-taie-respiratia-turistilor-veniti-pe-litoral/

Inapoi la Cazare Eforie Nord Vila Rocco

Comments are closed.