Rezervari
0749190570 (Vodafone)
0741031455 (Orange)

Bd Republicii Nr 9, Eforie Nord
PREMIATI DE AMFOSTACOLO.RO !
AMFOSTACOLO.RO ne recomanda pentru raportul calitate-pret pe litoral!
Ultimele noutati le punem pe Feis

1 mai 2015 pe litoral

Prima veste buna pentru cei care vor sa-si petreaca minivacanta de 1 mai pe litoral este ca la statia de taxare de la Fetesti se poate trece mai rapid.

Compania Nationala de Drumuri a ridicat barierele incepand de miercuri noaptea, fluidizand traficul pe autostrada datorita introducerii optiunii de a plati taxa de autostrada si prin SMS sau la benzinarii.

Astfel, o singura banda de la statia de taxare va fi cu bariera si plata numerar, restul (cu semnul ‘e-Tarif’) vor fi cu libera trecere pentru cei care aleg sa plateasca prin SMS sau la benzinarii.

Cum se face plata prin SMS ? Se trimite un SMS la numarul scurt 7577, in care se trece numarul de inmatriculare si cifra 1, daca este vorba de un autoturism. Veti primi un SMS prin care vi se va cere sa aprobati tranzactia. Tariful platit, de 13 lei pentru un autoturism, va aparea pe factura de telefon.Nu uitati sa platiti pana maxim a doua zi la ora 24, in caz contrar urmand a primi amenda.

O alta veste buna este ca la podul Agigea toate cele patru benzi (cate doua pe fiecare sens) sunt disponibile.

Ce evenimente sunt organizate de 1 mai?

Ca in fiecare inceput de sezon, este organizata parada litoralului romanesc, ce va reuni autobuze etajate, motocicletele Seawolves, masinile retro de la Retromobil Club Constanţa si masinile de drift de la Smart Driving Series. Evenimentul, organizat de Asociaţia Litoral – Delta Dunarii, are loc sambata intre orele 16.00 – 19.00 pe traseul Mamaia – Constanţa şi retur. Conform sursei citate, vor fi mai multe opriri de traseu, una avand loc chiar în faţa Primariei Constanta, unde se vor desfasura un spectacol de dansuri grecesti si un flash mob.

In Mamaia vor avea loc mai multe petreceri in cluburi şi pe plaja, festivalul de muzica electronica Sunwaves, concert Skrillex, în zona Enigma Beach. Clubul Bellagio gazduieste pe 1 mai un concert al cuplului Antonia și Alex Velea, sambata va canta suedezul Mohombi. Loredana va face show cu Banda Agurida in noaptea de 1 mai in clubul Le GaGa din Mamaia Nord.

In Vama Veche distractia e garantata si se remarca prima editie a Festivalului „Fish Eye” si cea de-a doua ediție a Festivalului „Inregistrat în România”. Festivalul „Fish Eye” va avea loc pe plaja, cu intrare liberă și un line-up artistic format din DJ K-Lu, We Singing Colours, Toulouse Lautrec, Les Elephantes Bizarres , Alternosfera, Robin & The Backstabbers, si Byron. Clubul Goblin isi redeschide resedinta de vara cu cea de-a doua editie a evenimentului „Inregistrat in Romania”, unde printre altii concerteaza Suie Paparude si Vita de Vie.

In Constanta, o atractie pot fi autobuzele etajate, ce vor circula in perioada 30 aprilie – 3 mai, intre orele 10.00 – 20.00. Acestea vor avea o frecventa de 45 de minute, plecarile avand loc din Gara Constanţa, pana la capatul statiunii Mamaia si inapoi, costul unui bilet fiind de cinci lei.

In Eforie Sud, se desfasoara, între 1 – 3 mai, “Targul colecţionarilor Antica”. expoziţia de antichităţi urmând să aiba loc în Parcul Primariei şi sa fie deschisa intre orele 8.00 – 20.00.

In Eforie Nord, de 1 Mai, în Marina Eforie are loc “Sailors Open Day”, un eveniment cu tematică nautică, ce include plimbari pe mare, degustare de vinuri şi un concert “Trupa Veche“.

2014-09-05 19.04.48

In Marina Limanu, de lânga Mangalia, va avea loc “Yacht Party”, un eveniment cu tema nautica in cadrul caruia 200 de persoane vor merge pe mare, împărţiţi în trei serii, pe tot parcursul zilei de 1 Mai.

La Neptun are loc cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional Crazy Salsa Fest. Deschiderea oficială a sezonului va fi marcata de Caravana “Crazy Salsa Fest” şi 1 Mai “Tunning Fest”, unde aproximativ 80 de masini tunate, zeci de motoare şi doua tiruri in care vor dansa iubitorii de muzica latino vor defila din statiunea Neptun pana in Portul Turistic Mangalia.

La eveniment vor fi prezenţi artisti din ţara si strainatate, precum si trupe de copii de la mai multe şcoli de dans din Romania. Pe parcursul celor trei zile, festivalul va cuprinde mai multe evenimente de profil, la care vor participa peste 300 de dansatori. Astfel, vor avea loc show-uri, workshop-uri, party-uri şi competiţii, cursuri de dans susţinute de instructori renumiti din tara si din strainatate.

Impatimitii de tuning si competitii auto vor avea parte si ei de zile pline de distractie, in perioada 1 – 3 Mai, la Mangalia. Asociatia “Autocustoms” in colaborare cu Primaria Mangalia organizeaza evenimentul auto 1 Mai Tuning Fest, în Portul Turistic Mangalia.

Comments are closed.